PROGRAM INTENSIF INTENSIF SECARA ONLINE

Belajar Bahasa Inggeris dalam talian dengan ELS LiveClass dan bersiap untuk kemasukan ke universiti anda.

10 Tahap Kemahiran

Dari Tahap 100 hingga 109

4 Minggu Setiap Tahap

Belajar dari Isnin hingga Jumaat

12 - 15 Kelas Langsung Seminggu

75 minit setiap pelajaran

4 Pengambilan Setiap Sesi

Daftar pada hari Isnin

Tahap Keupayaan & Keupayaan

Sebelum memulakan pelajaran, anda akan menduduki ujian penempatan untuk menentukan tahap permulaan anda di ELS. Setelah kami mengetahui tahap anda, kami dapat memastikan bahawa pelajaran anda relevan dan sesuai dengan kemampuan dan tujuan pembelajaran anda.
Terdapat 10 tahap pengajaran bahasa Inggeris di ELS. Tahap pemula dan sekolah rendah memberi anda asas bahasa Inggeris. Semasa anda melangkah ke peringkat pertengahan, anda akan mendapat lebih banyak keyakinan untuk menggunakan bahasa Inggeris dalam aktiviti seharian. Pada peringkat lanjutan, anda akan dapat berkomunikasi dengan berkesan dan bersedia untuk pengajian tinggi.

 • Berkomunikasi pada tahap asas dalam situasi seharian
 • Fahami Bahasa Inggeris apabila dituturkan dengan perlahan dan jelas
 • Fahami beberapa perkataan dan frasa

 • Berkomunikasi pada tahap asas dalam situasi seharian
 • Fahami Bahasa Inggeris apabila dituturkan dengan perlahan dan jelas
 • Fahami beberapa perkataan dan frasa
 • Jawab soalan dan arahan yang mudah

 • Sampaikan fakta dan pendapat
 • Berbincang dan berdebat dengan cara yang boleh diterima oleh budaya
 • Fahami kebanyakan soalan dan pernyataan dengan kelajuan bercakap biasa
 • Jalankan perbualan dengan penutur asli
 • Gunakan bahasa Inggeris untuk membeli-belah, memesan makanan di restoran dan meminta petunjuk
 • Menjelang Tahap 106, bersedia mendaftar untuk program pra-universiti / yayasan atau mengikuti program persediaan untuk ujian akademik seperti IELTS dan TOEFL

 • Berkomunikasi dengan berkesan dalam kebanyakan situasi sosial
 • Fahami pelbagai simpulan bahasa
 • Kekalkan perbualan yang lebih panjang dengan penutur asli
 • Gunakan bahasa Inggeris dengan ketepatan dan kefasihan yang semakin meningkat, termasuk dalam membaca dan menulis
 • Ikut serta sepenuhnya dalam kebanyakan perbualan
 • Menjelang Tahap 107, bersiaplah untuk mengikuti peringkat diploma dan program sarjana tertentu yang dijalankan dalam Bahasa Inggeris atau menjalankan perniagaan dalam Bahasa Inggeris pada tahap asas
 • Menjelang Tahap 108, bersiaplah untuk kebanyakan program sarjana di peringkat universiti atau bekerja di persekitaran berbahasa Inggeris
 • Menjelang Tahap 109, yakinlah untuk memulakan program ijazah atau pascasiswazah

Pelajaran Maya Berkesan

 • Saiz kelas kecil (5-12 pelajar setiap kelas)
 • Pembelajaran kolaboratif dengan pelajar lain
 • Buku Teks ELS Digital dengan Amalan Interaktif
 • Pemeriksaan Kemajuan 1 hingga 1 Peribadi dengan Kakitangan ELS
Semua elemen di atas digabungkan untuk meningkatkan pembelajaran pelajar secara keseluruhan dengan memberi lebih banyak masa untuk penyertaan, refleksi, kolaborasi dan interaksi rakan sebaya pelajar.

Penyedia Dalam Talian Berkualiti

ELS Malaysia diiktiraf oleh Skim Akreditasi ELT Nasional (NEAS) sebagai Penyedia Dalam Talian Berkualiti dengan gabungan kelas dan aktiviti yang dipimpin oleh guru, pilihan belajar sendiri dan sokongan yang disesuaikan. Dalam Pemeriksaan Kesihatan Dalam Talian NEAS, pelajar memberikan skor tinggi ELS Malaysia untuk kehadiran dan sokongan guru.

KELEBIHAN ONLINE

Mengapa Memilih CIEP Dalam Talian?

Kelas dalam talian secara langsung

Kelas dalam talian langsung kami menawarkan banyak interaksi tatap muka antara pelajar dan guru melalui kerja kumpulan, perbincangan dan aktiviti bahasa.

Kelas Kecil

Kelas kumpulan kecil kami yang terdiri daripada 6 -12 pelajar memastikan bahawa guru dapat menumpukan lebih banyak perhatian dan tumpuan untuk membantu setiap pelajar.

Guru Online yang berpengalaman

Guru ELS mendapat latihan yang luas dalam pengurusan bilik darjah dalam talian dan teknologi pendidikan. Mereka mempunyai kemahiran untuk mengajar dan menyokong pelajar kami dalam talian.

Pentauliahan Antarabangsa
dari NEAS

ELS Malaysia adalah Pusat Kualiti NEAS yang terakreditasi dan Penyedia Dalam Talian Berkualiti. Keberkesanan kurikulum dan kaedah kami terbukti dan disokong secara akademik.   

Alternatif untuk
IELTS & TOEFL

Sijil Penyelesaian ELS diterima sebagai bukti penguasaan bahasa Inggeris di lebih daripada 650 institusi di seluruh dunia, termasuk dua universiti terkemuka di Malaysia, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Teknologi Malaysia (UTM). 

Bekerjasama dengan Pembelajaran Geografi Nasional

Buku teks ELS dan sumber digital yang dipenuhi dengan bahan visual yang menakjubkan. Pelajar kami akan belajar mengenai dunia dan kejadiannya melalui foto dan video berkualiti tinggi yang dihasilkan oleh National Geographic.

Arahan yang disesuaikan untuk Pelajar Peringkat Permulaan & Dasar

Pelajar yang tidak mahir berbahasa Inggeris mungkin tidak dapat mengikuti kelas biasa pada mulanya. Program Permulaan kami membantu pelajar ini membina asas mereka dalam Bahasa Inggeris melalui bimbingan 1-ke-1 setiap hari.  

Berstruktur Harian
Belajar

Kami memaksimumkan pembelajaran pelajar kami dengan memberi mereka peluang harian untuk berlatih Bahasa Inggeris. Selain menghadiri kelas 5 hari seminggu, pembelajaran juga berlaku di platform ELS Online melalui tugasan, perbincangan kumpulan dan latihan pembelajaran bebas. 

Pembelajaran Selamat
Pelantar

ELS Online adalah papan pemuka sehenti bagi pelajar untuk mengakses jadual kelas mereka, pautan pelajaran Zum, tugasan dan bahan pembelajaran. Semua pelajar kami perlu log masuk ke akaun ELS Online mereka sendiri.

Sokongan & Panduan berterusan

Guru dan kakitangan sokongan pelajar kami bersedia setiap hari selepas kelas untuk membantu dalam hal akademik, bukan akademik dan teknikal. 

Pemeriksaan Kemajuan Standard

Kami menilai pelajar kami mengenai kerja kursus, penyertaan kelas, kuiz Mingguan dan markah peperiksaan akhir. Pelbagai bidang penilaian ini memberikan ukuran yang lengkap dan tepat mengenai kemampuan dan peningkatan setiap pelajar di setiap peringkat.

TESTIMONI DARI PELAJAR KAMI

KOMUNIKASI LEBIH BAIK

Belajar dalam talian adalah pengalaman hebat bagi saya. Komunikasi dengan rakan sebaya dan guru saya lebih baik daripada di sekolah. Terima kasih banyak kepada semua guru saya untuk semua yang telah mereka lakukan untuk kami.

Wasaim Ali

Libya

MEMBANTU GURU ONLINE

Saya fikir pembelajaran dalam talian tidak akan berkesan, tetapi sebenarnya seperti menghadiri kelas biasa. Guru saya menolong saya menghadapi masalah dalam pembelajaran dan memberi maklum balas mengenai kerja rumah. Saya telah belajar banyak perkara daripada ELS dan saya gembira mengikuti pelajaran dalam talian.

Hashmatullah Zeerak

Afghanistan

MUDAH DIBincangkan DI KUMPULAN

Saya menghargai bahawa ELS melakukan semua yang mereka dapat untuk memastikan para pelajar selamat melalui pembelajaran dalam talian. Saya merasa senang untuk berkomunikasi dan berbincang dalam kumpulan semasa kelas dalam talian saya.

Liu Guangchao

China

Struktur Program

Struktur & Amalan Bertutur

Belajar untuk berkomunikasi dengan tepat dan berkesan dalam Bahasa Inggeris melalui kelas yang menyeronokkan yang mengajar Mendengar, Bertutur, Kosa Kata dan Tatabahasa. Berlatih menggunakan Bahasa Inggeris dalam situasi yang bermakna melalui aktiviti seperti kerja berkumpulan, bermain peranan dan persembahan kelas.

Membaca & Menulis

Kembangkan pemahaman membaca anda, tingkatkan kelajuan membaca anda dan kembangkan kemampuan menulis utama. Pelajaran membaca dan menulis merangkumi perbincangan kumpulan dan latihan menulis.

Sokongan Pembelajaran Tersuai (CLS)

Sekumpulan kecil kelas di mana guru akan memberi tumpuan kepada keperluan pembelajaran anda untuk membolehkan anda menjadi lebih yakin dalam perbincangan dan kemahiran belajar seperti penyelesaian masalah, penyelidikan, pemikiran kritis dan komunikasi bahasa Inggeris.

Tugasan dan Kerja Berkumpulan

Selepas setiap kelas, pembelajaran anda akan ditambah dengan tugasan yang membolehkan anda berlatih menerapkan kemahiran bahasa baru anda. Kerja kumpulan juga dapat ditugaskan untuk mendorong pembelajaran dan kerjasama rakan sebaya.

BAGAIMANAKAH IA BERFUNGSI?

Sebelum Kelas Anda Semasa Kelas Anda Selepas Kelas Anda
Guru anda akan memberi anda bahan pra-pelajaran untuk membaca, berlatih atau menonton sebagai persediaan untuk perbincangan LiveClass anda.

Anda akan menyertai guru anda dan sekumpulan kecil 5 - 12 pelajar dalam talian. Guru anda akan memimpin pelajaran dengan menggariskan objektif pelajaran dan memudahkan perbincangan kelas anda berdasarkan bahan pra-pelajaran yang diberikan. Penyertaan dan kemajuan anda akan dicatat dan dipantau oleh guru anda.

Pembelajaran bahasa anda akan berlangsung dari hari Isnin hingga Jumaat. Anda akan menghadiri 3 kelas setiap hari:

 • Struktur & Amalan Bertutur (SSP)
 • Membaca & Menulis (RW)
 • Sokongan Pembelajaran Tersuai (CLS)

Guru anda akan memberikan anda kerja rumah untuk anda lakukan sendiri atau secara berkumpulan. Anda boleh memuat turun kerja rumah anda dari ELS Online, platform dalam talian di mana anda juga boleh berhubung dengan rakan sekelas anda untuk perbincangan dan dengan guru anda untuk maklum balas dan pembetulan ralat.

Sebelum Kelas Anda
Guru anda akan memberi anda bahan pra-pelajaran untuk membaca, berlatih atau menonton sebagai persediaan untuk perbincangan LiveClass anda.
Semasa Kelas Anda

Anda akan menyertai guru anda dan sekumpulan kecil 5 - 12 pelajar dalam talian. Guru anda akan memimpin pelajaran dengan menggariskan objektif pelajaran dan memudahkan perbincangan kelas anda berdasarkan bahan pra-pelajaran yang diberikan. Penyertaan dan kemajuan anda akan dicatat dan dipantau oleh guru anda.

Pembelajaran bahasa anda akan berlangsung 5 hari seminggu dari hari Isnin hingga Jumaat.

Anda akan menghadiri 3 kelas setiap hari:

 • Struktur & Amalan Bertutur (SSP)
 • Membaca & Menulis (RW)
 • Sokongan Pembelajaran Tersuai (CLS)

 

Selepas Kelas Anda

Guru anda akan memberikan anda kerja rumah untuk anda lakukan sendiri atau secara berkumpulan. Anda boleh memuat turun kerja rumah anda dari ELS Online, platform dalam talian di mana anda juga boleh berhubung dengan rakan sekelas anda untuk perbincangan dan dengan guru anda untuk maklum balas dan pembetulan ralat.

TESTIMONI DARI PELAJAR KAMI

AKTIVITI KELAS FUN

Kelas dalam talian saya sangat santai kerana semua yang perlu saya lakukan adalah menjaga telefon pintar saya di sebelah saya setiap masa. Saya seronok belajar bahasa Inggeris kerana terdapat banyak aktiviti dan permainan semasa kelas.

Salahedeen Aljorni

Libya

BELAJAR DARI RUMAH YANG SELESA

Pendidikan dalam talian jauh lebih baik kerana dapat menjimatkan masa. Lebih selesa untuk belajar dari rumah, dan lebih senang bercakap dengan guru tanpa merasa malu atau ragu-ragu.

Salih Basri

Iraq

PERSEKITARAN PEMBELAJARAN POSITIF

Kelas dalam talian dengan ELS membolehkan saya berhubung dengan guru dan rakan sekelas saya dan memberi saya suasana positif untuk belajar. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada guru ELS saya kerana membantu saya meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris saya.

Alzhari Alshareef

Libya

JADUAL MINGGU ANDA

* Jadual contoh sahaja

Isnin hingga Jumaat
8.30 pagi - 9.45 pagi
Struktur & Amalan Bertutur (SSP)
10.00 pagi - 11.15 pagi
Membaca & Menulis (RW)
11.30 pagi - 12.45 tengah hari
Sokongan Pembelajaran Tersuai (CLS)
1.30 petang - 4.30 petang
Pembelajaran Kendiri, Pembelajaran Digital, Tugasan & Kelas Pemulihan
Isnin Jumaat
8.30 pagi - 9.45 pagi
Struktur & Amalan Bertutur (SSP)
10.00 pagi - 11.15 pagi
Membaca & Menulis (RW)
11.30 pagi - 12.45 tengah hari
Sokongan Pembelajaran Tersuai (CLS)
1.30 petang - 4.30 petang
Pembelajaran Kendiri, Pembelajaran Digital, Tugasan & Kelas Pemulihan

Pengambilan Akan Datang

Pengambilan disediakan setiap hari Isnin, tidak termasuk Cuti Umum dan Cuti Sesi ELS.

 • Pengambilan Utama: Selasa, 3 Jan 2023 (ELS KL, SJ & UPM sahaja)* 
 • Ambilan Kedua: Isnin, 9 Jan 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 16 Jan 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 30 Jan 2023
  * Pengambilan Utama ELS UTM: Isnin, 2 Jan 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 6 Feb 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 13 Feb 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 20 Feb 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 27 Feb 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 6 Mac 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 13 Mac 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 20 Mac 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 27 Mac 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 3 Apr 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 10 Apr 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 17 Apr 2023
 • Ambilan Ke-4: Selasa, 2 Mei 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 8 Mei 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 15 Mei 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 22 Mei 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 29 Mei 2023

 • Pengambilan Utama: Selasa, 6 Jun 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 12 Jun 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 19 Jun 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 26 Jun 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 3 Jul 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 10 Jul 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 17 Jul 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 24 Jul 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 31 Jul 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 7 Ogos 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 14 Ogos 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 21 Ogos 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 4 Sep 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 11 Sep 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 18 Sep 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 25 Sep 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 2 Okt 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 9 Okt 2023
 • Ambilan Ketiga: Isnin, 16 Okt 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 23 Okt 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 30 Okt 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 6 Nov 2023
 • Ambilan Ke-3: Selasa, 14 Nov 2023
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 20 Nov 2023

 • Pengambilan Utama: Isnin, 27 Nov 2023
 • Ambilan Kedua: Isnin, 4 Dis 2023
 • Ambilan Ketiga: Selasa, 12 Dis 2023 (ELS SJ & UPM sahaja)*
 • Ambilan Ke-4: Isnin, 18 Dis 2023
  *ELS KL & UTM Ambilan Ke-3: Isnin, 11 Dis 2023

Buku Teks ELS oleh Pembelajaran Geografi Nasional

ELS bekerjasama dengan National Geographic Learning untuk menghasilkan bahan pengajaran khusus khusus untuk kelas Struktur & Bertutur dan Membaca & Menulis. Buku teks kami menggabungkan kandungan menarik yang terkenal dengan National Geographic, bersama dengan aktiviti dan latihan digital yang komprehensif untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran bagi anda di dalam dan di luar kelas.

APA YANG ANDA DAPAT JANJI DARI LIVECLAS ELS?

 • Saiz kelas kecil 5 - 12 pelajar
 • Guru Bahasa Inggeris dalam talian yang terlatih dan berkelayakan yang menyediakan:
  • 5 pelajaran Struktur & Latihan Bertutur setiap minggu
  • 5 pelajaran Membaca & Menulis setiap minggu
  • 5 pelajaran Sokongan Pembelajaran Tersuai setiap minggu
  • Pemeriksaan 1-ke-1 dengan Kakitangan ELS
 • Buku Teks ELS khas oleh Pembelajaran Geografi Nasional
 • Akses penuh ke bahan ELS Online selaras dengan tahap ELS
 • Perakuan & Transkrip ELS

Jumpa Cikgu Farah!

Farah mempunyai pengalaman mengajar selama 10 tahun dan membawa kepada ELS perspektif yang menarik dan unik untuk kelasnya, berkat gelar B.Ed di TESL dan Sarjana dalam Komunikasi Korporat. Pengetahuan dan pengalaman mengajarnya ditambah lagi dengan penyertaannya dalam banyak persidangan bahasa Inggeris.

Bersedia untuk memeriksa kelas ELS dengan guru hebat seperti Farah?

SOALAN YANG BANYAK DITANYA

Guru kami akan menggunakan Zoom, aplikasi persidangan video untuk bertemu dengan pelajar secara maya. Kami memilih Zoom kerana kemudahan dan kelenturannya - anda boleh mengikuti pelajaran anda dari desktop, komputer riba, tablet atau telefon.

Tonton kami video untuk mengetahui lebih lanjut!

Komputer / Komputer riba dengan:

 • Pemacu keras 80-120 GB atau lebih tinggi
 • RAM 2 GB atau lebih tinggi
 • Pemproses Intel atau AMD 2.0 GHz
 • Windows XP atau Windows 7 atau lebih baru / OS 10.6 atau lebih baru
 • Mikrofon dan pembesar suara
 • Kamera sesawang

Keperluan perisian:

 • Zoom App (Percuma untuk memuat turun di sini: https://zoom.us/download)
 • MS Office 2007 atau lebih baru, Office 2008 (untuk MAC) atau lebih baru
 • Internet Explorer 8.0 atau lebih baru, Firefox 3.6 atau lebih baru, Google Chrome 7.0 atau lebih baru
 • Safari 5.0 atau lebih baru
 • Adobe Acrobat Reader 9.0 atau lebih baru

Sambungan internet:

 • Internet jalur lebar dengan kelajuan minimum 5Mbps

Ya! Kami sedar bahawa terdapat perbezaan cara guru dan pelajar berinteraksi di bilik darjah maya dan di bilik darjah fizikal. Beberapa langkah yang telah kami laksanakan untuk mengekalkan kualiti kelas dalam talian termasuk:

 • mempunyai saiz kelas maksimum 12 orang pelajar
 • menjadualkan Sokongan Pembelajaran Disesuaikan (CLS) setiap hari di mana pelajar boleh mendapatkan bantuan dan latihan tambahan untuk kelemahan mereka. CLS mempunyai saiz kelas maksimum 6 pelajar
 • memastikan bahawa guru dan kakitangan tersedia dalam talian dari 1:30 hingga 4:30 petang sekiranya pelajar memerlukan lebih banyak pertolongan atau perundingan lebih lanjut
 • menyediakan bahan pembelajaran yang lebih interaktif dan berpandu yang boleh digunakan oleh pelajar untuk latihan tambahan dan pembelajaran kendiri.

Ya! Pelajaran LiveClass kami mengikuti Kriteria Struktur dan Penilaian Program Bahasa Inggeris Intensif yang dikembangkan oleh ibu pejabat ELS di Princeton.

Kelas dan aktiviti diadakan dari hari Isnin hingga Jumaat.

Piawaian kemasukan yang sama berlaku. Untuk memenuhi syarat bahasa Inggeris untuk:

 • Program sarjana: Lengkapkan tahap ELS 107
 • Program pascasiswazah: Lengkapkan tahap ELS 108/109

Kami mempunyai pengambilan setiap hari Isnin. Kami menasihati anda untuk melengkapkan prosedur pendaftaran dan pembayaran anda satu hingga dua minggu sebelum tarikh mula pilihan anda sekiranya anda tidak tinggal di Malaysia pada masa ini.

Ya! Anda boleh mendaftar untuk Percubaan Percuma di sini.

Umur minimum untuk menghadiri LiveClass adalah 16 tahun.

Ya. Anda hanya dapat memulakan LiveClass anda setelah kami menerima pembayaran penuh anda. Setelah mengesahkan pembayaran anda, kami akan menghantar e-mel pengesahan tempahan dengan bukti kelayakan dan akses ke LiveClass dan ELS Online. Proses ini akan memakan masa minimum 48 jam jika pembayaran dilakukan di Malaysia dan sehingga 10 hari jika pembayaran dilakukan di luar Malaysia. Harap perhatikan perkara ini semasa memilih tarikh mula LiveClass anda.

Anda boleh membaca mengenai Pilihan Pembayaran anda di sini.

Setelah kami menerima pembayaran penuh, kami akan menghantar pengesahan tempahan, arahan log masuk, nama pengguna dan kata laluan. Pengesahan pembayaran mungkin mengambil masa minimum 48 jam jika pembayaran dilakukan di Malaysia dan hingga 10 hari jika pembayaran dilakukan di luar Malaysia. Harap perhatikan perkara ini semasa memilih tarikh mula LiveClass anda.

Anda boleh mengisi Borang Permohonan LiveClass kami di di sini

 • Buku Teks Digital yang dikuasakan oleh Pembelajaran Geografi Nasional
 • Akses kepada guru berbahasa Inggeris yang berkelayakan dan terlatih
 • 225 minit sehari pengajaran bahasa Inggeris maya bersemuka (3 x 75 minit kelas)
 • Akses penuh ke ELS Online dengan sumber belajar sendiri yang dihasilkan oleh National Geographic Learning

Anda akan mendapat sijil untuk berjaya menyelesaikan setiap Tahap Keluar. Tahap Keluar adalah tahap 103, 106, 107, 108 dan 109

Anda akan menerima sijil anda melalui e-mel pada akhir sesi.

Maksimum 12 pelajar di kelas Struktur & Bertutur dan Membaca & Menulis, dan sehingga 6 pelajar dalam Sokongan Pembelajaran yang Disesuaikan.

Sebelum anda memulakan, kami akan meminta anda untuk menyelesaikan Ujian Penempatan Bahasa Inggeris ELS. Anda akan ditugaskan ke kelas dengan pelajar tahap yang sama.

Guru kami berasal dari Malaysia dan juga negara berbahasa Inggeris di seluruh dunia. Lebih penting lagi, semua pasukan akademik kami adalah guru Bahasa Inggeris yang berpengalaman dan berkelayakan yang dilatih oleh ELS.

Semua guru kami mempunyai ijazah atau sijil dalam mengajar bahasa Inggeris, dan telah menyelesaikan Program Persijilan Pengajaran ELS (TCP).

Kehadiran adalah wajib bagi semua kelas. Sekiranya anda tidak dapat mengikuti pelajaran kerana masalah teknikal, atau kerana anda tidak sihat, anda mesti memaklumkan kepada guru anda.

Anda akan menerima nama pengguna, kata laluan dan kod akses anda melalui e-mel dari ELS berserta arahan mengenai cara menyertai LiveClass dan mengakses sumber pembelajaran digital anda. Sekiranya anda mempunyai masalah atau anda belum menerima e-mel ini dengan bukti kelayakan anda, sila hubungi kami melalui WhatsApp atau hantar e-mel ke info@els.edu.my

Guru akan mengambil kehadiran dan mencatat setiap pelajaran Zoom.

Anda mesti memberitahu Penasihat Pelajar anda dengan segera.

Anda mesti memaklumkan kepada guru anda untuk membincangkan pengaturan untuk bantuan tambahan dalam pengajian anda.

Ya kita lakukan! Sila periksa halaman berikut maklumat lanjut mengenai program dalam talian lain yang ditawarkan oleh ELS:

ID WeChat: ELSMalaysia

LINE ID: elsmalaysia