Rakan Laluan ELS Baru: Universiti Raffles Iskandar

ELS Language Centers, Malaysia gembira dapat dicalonkan sebagai rakan laluan Universiti Raffles terkenal Iskandar - yang terletak di bandar pendidikan di negeri Johor di Malaysia.

Pelajar ELS kini boleh menunjukkan sijil dan transkrip Tahap 109 mereka sebagai bukti kecekapan berbahasa Inggeris - sebagai pengganti ujian bahasa Inggeris yang lain - untuk kemasukan ke Universiti. Pelajar masih tertakluk kepada syarat kemasukan akademik Raffles yang masih ada.

Sebagai sebahagian daripada Raffles Education Corp, kumpulan pendidikan swasta terbesar di Asia Pasifik, Raffles University Iskandar menawarkan program sarjana dan pascasiswazah yang komprehensif termasuk Reka Bentuk Grafik, Reka Bentuk Multimedia, Reka Bentuk Produk, Reka Bentuk Dalaman, Reka Bentuk Fesyen, Reka Bentuk Perhiasan, Pentadbiran Perniagaan, Perakaunan, Pendidikan dan Psikologi Gunaan.

Universiti kini berada di premis sementara yang moden dan lengkap sementara ia mengembangkan kampus canggihnya di sebidang tanah seluas 65 ekar di EduCity Iskandar Malaysia.

Lebih daripada 650 kolej dan universiti di seluruh dunia menghormati Sijil Penyempurnaan ELS sebagai bukti kecekapan berbahasa Inggeris mereka dalam memenuhi syarat kemasukan, membuka pintu kepada pendidikan tinggi bagi pelajar yang kecekapan berbahasa Inggerisnya tidak dapat diterima masuk ke Universiti. Pelajar boleh membuat permohonan kemasukan bersyarat terus ke Raffles University Iskandar sebelum menamatkan pengajian di ELS, memberi mereka jaminan bahawa mereka akan dapat memasuki universiti setelah menamatkan ELS Level 109.

Lihat semua Rakan Universiti kami di sini.