Lawatan Hari ke Sunway Lagoon

ELS Kuala Lumpur menganjurkan lawatan ke Sunway Lagoon pada 17 Mei 2014. 45 pelajar dari ELS Kuala Lumpur, ELS UPM dan ELS Subang Jaya menyertai lawatan ini. Dari jam 10.30 pagi hingga 6.00 petang, para pelajar bersenang-senang dalam perjalanan dan mencuba semua aktiviti bersama rakan dan guru mereka. Walaupun hujan, para pelajar tidak mempunyai pemikiran kedua untuk menikmati diri mereka sendiri. Pelajar dihantar pulang ke pusat masing-masing pada jam 7.00 malam. “Pada mulanya, saya tidak mahu menyertai aktiviti pelajar kerana saya tertekan dengan kelas dan peperiksaan. Namun, pada saat-saat terakhir, saya memutuskan untuk menyertai aktiviti tersebut dan saya tidak menyesal dengan keputusan saya. Walaupun hujan, saya masih banyak bersenang-senang dengan guru Santhia dan Randeep. Saya pasti akan menyertai aktiviti seterusnya. Terima kasih kepada ELS, saya berpeluang bertemu pelajar dari pusat lain. Terima kasih!" - Ismail Kamal (ELS KL) "Sejak saya berbangsa Malaysia, saya sering berkunjung ke Sunway Lagoon, tetapi kali ini adalah yang terbaik. Saya bersenang-senang dengan rakan-rakan saya dari negara lain dan kami belajar banyak perkataan dari bahasa yang berbeza dan peluang yang baik untuk bercakap dan berlatih bahasa Inggeris dengan mereka. Terima kasih kepada semua guru di ELS yang mengatur perjalanan ini. Kami bersenang-senang! " - Tan Chee Wei (ELS KL)

Tatal ke Atas