Laluan Universiti

Cari universiti terbaik sambil meningkatkan Bahasa Inggeris anda

BAGAIMANA IA BERFUNGSI

Berjumpa dengan Penasihat Pelajar ELS

Penasihat Pelajar ELS akan memberikan kaunseling dan bantuan percuma untuk membantu anda mencari universiti atau kolej antara 650+ rakan kongsi kami yang paling sesuai dengan matlamat pendidikan anda.

Dapatkan Kemasukan Bersyarat anda

Penasihat Pelajar kami akan membantu anda dalam proses permohonan. Sekiranya anda memenuhi syarat kemasukan tetapi tidak mempunyai bukti kecekapan berbahasa Inggeris yang mencukupi, kami akan membantu anda untuk memohon penerimaan bersyarat dari universiti atau kolej.

Memenuhi Keperluan Bahasa Inggeris anda

Nikmati pengajian bahasa Inggeris anda di ELS, dengan mengetahui bahawa langkah seterusnya adalah selamat untuk anda.

TESTIMONI PELAJAR

Parice Kemudian Lih Yiing
Universiti Indiana - Purdue University Indianapolis (IUPUI)
Saya belajar di ELS Subang Jaya sebelum berpindah ke Indiana University - Purdue University Indianapolis (IUPUI) di Amerika Syarikat untuk menyelesaikan ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan saya. Saya telah membuat pilihan yang baik dengan memilih untuk belajar bahasa Inggeris di ELS kerana saya telah meningkat banyak dalam penguasaan bahasa Inggeris saya, terutamanya dalam kemahiran bertutur saya. Selain itu, para guru di ELS profesional, dan sangat sabar. Saya sangat berterima kasih kepada ELS kerana membuka peluang untuk saya mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris dan melanjutkan pelajaran di Amerika Syarikat.
Jen Jen rendah
Kolej Foothill
Saya belajar di Pusat Bahasa ELS, Subang Jaya dan menyelesaikan tahap 109 Program Bahasa Inggeris Intensif. ELS sangat membantu saya untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris saya dan membantu saya untuk mendaftar di Foothill College di Amerika Syarikat. Terima kasih, ELS!

Rakan Universiti Malaysia

Universiti Putra Malaysia
Universiti Teknologi Malaysia

ID WeChat: ELSMalaysia

LINE ID: elsmalaysia