Tanggungjawab sosial

Menyokong komuniti kita melalui projek yang bermakna dan memberi impak serta mengubah kehidupan melalui kuasa Pendidikan dan bahasa Inggeris.

ANUGERAH DUTA BAHASA INGGERIS ELS

DISOKONG OLEH KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA

Pertandingan Menulis Esei Anugerah Duta Bahasa Inggeris ELS ialah program CSR tahunan yang didedikasikan untuk "Memacu Kecemerlangan Bahasa Inggeris" di sekolah kebangsaan.

Siapa yang boleh mengambil bahagian?
Pelajar tingkatan 4 dan tingkatan 5 di sekolah kebangsaan.
Sebab nak join
Bagaimanakah Pertandingan Menulis Esei ini akan membantu pelajar meningkatkan kemahiran menulis dan bersedia untuk SPM Bahasa Inggeris?

ELS akan menjalankan program dalam talian interaktif selama 8 minggu untuk membantu pelajar mengembangkan kebolehan penulisan akademik dan kreatif mereka, yang boleh digunakan untuk Penulisan Bahasa Inggeris SPM.

Testimoni daripada Peserta

RAKAN STRATEGIK

PERKONGSIAN SEKOLAH

ELS bekerjasama dengan lebih daripada 60 sekolah di Malaysia untuk memberikan sokongan tambahan dari segi program pembangunan pelajar, latihan guru dan peningkatan kemudahan sekolah. Salah satu aktiviti yang paling popular dalam Program Perkongsian Sekolah adalah Kem Inggeris yang dianjurkan di sekolah untuk pelajarnya. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Program Perkongsian Sekolah ELS, hubungi Pusat ELS terdekat anda.

els menyala! inisiatif

ELS Malaysia bertujuan untuk menerangi 3,000 rumah di kawasan luar bandar Malaysia dengan lampu LED solar mini. Dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai ELS Nyalakan! Inisiatif.

ID WeChat: ELSMalaysia

LINE ID: elsmalaysia