Tanggungjawab sosial

Meningkatkan Tahap Penguasaan Bahasa Inggeris Di Komuniti Kita

Selama bertahun-tahun, ELS telah menawarkan beasiswa pendidikan, sumbangan dan tajaan pendidikan kepada calon-calon yang layak, organisasi-organisasi kebajikan yang kurang mampu, dan mereka yang memerlukan bantuan kewangan untuk pendidikan. Matlamat kami adalah untuk membina komuniti masa depan yang dinamik dengan memperkasakan mereka dengan kemahiran komunikasi yang baik dalam bahasa Inggeris. Dengan projek khas seperti Program Perkongsian Sekolah, Program Akses dengan Kedutaan Amerika dan ELS Light Up! Inisiatif, kami berharap dapat meningkatkan tahap penguasaan bahasa Inggeris di kalangan pelajar di sekolah menengah dan universiti tempatan.

PERKONGSIAN SEKOLAH

ELS bekerjasama dengan lebih daripada 60 sekolah di Malaysia untuk memberikan sokongan tambahan dari segi program pembangunan pelajar, latihan guru dan peningkatan kemudahan sekolah. Salah satu aktiviti yang paling popular dalam Program Perkongsian Sekolah adalah Kem Inggeris yang dianjurkan di sekolah untuk pelajarnya. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Program Perkongsian Sekolah ELS, hubungi Pusat ELS terdekat anda.

els menyala! inisiatif

ELS Malaysia bertujuan untuk menerangi 3,000 rumah di kawasan luar bandar Malaysia dengan lampu LED solar mini. Dapatkan maklumat lebih lanjut mengenai ELS Nyalakan! Inisiatif.

ID WeChat: ELSMalaysia

LINE ID: elsmalaysia