30 TAHUN DI MALAYSIA

ELS Language Centers Malaysia (ELS Malaysia) adalah francais Pusat Bahasa ELS yang berpusat di AS. Ditubuhkan pada tahun 1990, ELS Malaysia adalah pusat latihan bahasa Inggeris utama negara yang menawarkan gabungan lokasi pengajian universiti-bandar dan pusat bandar yang tidak terkalahkan dengan standard akademik yang tinggi dan tenaga pengajar yang terlatih secara profesional.

ELS Malaysia: 30 Tahun & Melebihi

Pada tahun 1961, ELS ditubuhkan di Washington, DC untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris pendatang yang mengejar Impian Amerika. Sejak itu, ELS selalu percaya bahawa penguasaan bahasa Inggeris yang baik akan membuka pintu untuk kejayaan pendidikan, kerjaya dan sosial.
Pusat ELS Malaysia pertama ditubuhkan pada tahun 1990 untuk menyediakan program bahasa Inggeris yang berkualiti kepada pelajar yang mencari peluang pendidikan tinggi yang lebih baik dan masa depan yang lebih cerah. Kami secara konsisten memperjuangkan nilai-nilai teras integriti dan belas kasihan syarikat induk kami dengan memupuk kecemerlangan akademik di bilik darjah dan menyediakan persekitaran yang menyokong pelajar kami.
Berkat piawaian akademik ELS Malaysia yang boleh dipercayai, pencapaian terbaik kami sehingga kini adalah perkongsian kami yang lama dengan Universiti Putra Malaysia (UPM), sebuah universiti peringkat teratas di Malaysia dan sokongan kami oleh Skim Akreditasi ELT Nasional (NEAS) dari Australia.
Pada tahun 2012, UPM menjadi universiti pertama di luar AS dengan pusat ELS di kampus. Sejak itu, kami telah membantu lebih daripada 3,000 pelajar antarabangsa di UPM untuk memenuhi syarat Bahasa Inggeris bagi program sarjana atau pascasiswazah mereka.
Dengan sokongan NEAS pada tahun 2019, ELS Malaysia menjadi institusi bahasa terakreditasi antarabangsa pertama di Malaysia. Akreditasi ini adalah pengiktirafan komitmen kami terhadap kualiti dalam membantu pelajar kami mencapai kejayaan.
Pada tahun-tahun mendatang, kami akan terus berpegang teguh pada tujuan kami dengan memimpin kecemerlangan akademik dan mempromosikan kekuatan transformasi bahasa Inggeris dan pendidikan.

ID WeChat: ELSMalaysia

LINE ID: elsmalaysia